Straaljagers en KLM laag boven Amsterdam: Willem-Alexander viert 100 jaar luchtvaart – Amsterdam Videopublished: 2019-03-14 16:30:17

Koning Willem-Alexander viert 100 jaar luchtvaart in Nederland mee in het Eye in Amsterdam. Daarbij stond vooral een duurzame toekomst centraal en dat was ook de boodschap die hij de anti-luchtvaartdemonstranten meegaf, die buiten op hem stonden te wachten.

Watch the original Amsterdam Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

4 Comments - Write a Comment

 1. Hoe zat dat ook alweer qua klimaat?

  Reply
 2. Een kleine correctie op bovenstaande omschrijving. Ik verzocht in alle redelijkheid of Majesteit binnen wilde vragen voor een stop op de groei van de luchtvaart. Wij waren daar niet als anti-luchtvaart demonstrant. Persoonlijk vind ik de hele techniek achter de luchtvaart zeer fascinerend. Maar genoeg is genoeg. Allerlei partijen zijn volkomen terecht genoodzaakt om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dan kan de luchtvaart ondertussen niet vol op groei gericht zijn. Koning Willem Alexander gaf in het korte gesprek onder andere aan dat de luchtvaartindustrie bezig is met verduurzamen en dat er over (de gevolgen voor het klimaat) nagedacht werd. Daar kan ik alleen maar blij mee zijn. Maar verduurzaming mag niet gebruikt worden om met gelijkblijvende uitstoot verder te kunnen groeien. Nieuwe technische ontwikkeling is noodzakelijk om naast het verminderen van de overlast vooral de huidige uitstoot te verlagen. Een belangrijke stap daarbij is stoppen met de groei.

  Reply
 3. We moeten maar een Noord-Korea worden. Niks mag meer tegenwoordig in het land. Geen zwarte piet, geen luchtvaart, geen ballonnen meer opgooien, geen vuurwerk, geen vlees meer eten, #Metoo discussies, geen toeristen ontvangen, geen cruises laten aanmeren, geen eigen gas meer winnen, heel veel geen. We kunnen ons land maar gewoon opdoeken en dan gewoon allemaal niks doen en in tenten gaan wonen in op de Veluwe.

  Reply
 4. Mensen” jullie worden niet gehoord niet gezien er word niet naar jullie geluisterd de overheid, geeft geen fuck om de mensen en zeker de benoemende (koning) niet want die verbouwd rustig voor 9 ton aan zijn woningen van jullie en mij geld en de rest van de overheid is een complot alles draait om geld en ze gaan over lijken!! Dus proberen kan je blijven doen maar leef en ga waneer het je tijd is want leven is belangrijker dan heel je leven maar proberen te staken’

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.